ROM
Produsul a fost adaugat in cos
Arata cos
Pentru intrebari poti suna la 0743 - 330 - 460
Iso Endurance 1000g Lemon Ice Tea Scitec Nutrition
Iso Endurance
85,00 Lei 
stoc limitat
Aroma: Lemon Ice Tea
Brand: Scitec Nutrition
Greutate: 1000g

Băutură electrolitică cu carbohidrați,excelenta in timpul eforturilor intense.
Pentru comenzi:
info@purestsupply.ro
0743-330-460, 0749-428-375
Livrare gratuita peste 400 lei.
 
Descriere

ISOTECH este o băutură isotonică,energizantă pentru sportivi concepută prin mijloace ştiinţifice. Pentru obţinerea isotoniei, conţinutul de carbohidrați în jumate de litru este de 30 g.Această băutură este un concentrat de carbohidraţi cu trei faze, asigurator continuu a nivelului de energie, care conţine dextroză, maltodextrină şi fructoză. Dextroza este un zahăr cunoscut ca distribuitor de energie rapidă. După asta intra în proces maltodextrina, care este un izvor de energie cu absorbţie mai îndelungată. Fructoza nu cauzează mărirea nivelului de insulină.Până când celelalte izvoare de carbohidraţi sunt capabile să furnizeze energie la musculatură, importanţa lui constă în alimentarea depozitelor de glicogen a ficatului. Isotec este o băutură isotonică care corespunde cererilor ştiinţifice, şi conţine mai multe componente de carbohidraţi cu 6 %. Din cauza asta şi conţinutul lui de electroliți sporeşte absorbția apei şi retenţia în organism. Electroliții completează în mod natural pierderile în timpul transpiraţiei. Este un punct de vedere important că sportivii ce folosesc băuturile energizante cu multă plăcere, pentru gustul lor,este important că în timpul activităţilor fizice poate scadea dorinţa de însetare.

Mod de administrare:
Pentru o hidratare mai bună,este recomandat ca înainte de antrenament cu 30-60 de minute să se servească cu 250 ml de apă la interval de 15 minute. Poate fi folosit după antrenament pe lângă doza de proteina ca un component de carbohidraţi. Atunci nu e necesar să ţii la doza folosită în timpul antrenamentului, ajunge 2 porţii de Isotec cu 500 ml de lichid, cu orice proteină.

SUPPLEMENT FACTS

Serving size: 33 g (app. 3/4 scoops)
Amount per serving RDA%*   Amount per serving RDA%*
Calories 120   Protein 0 g
Calories from Fat 0   Sodium 250 mg
Total Fat 0 g   Potassium 200 mg 10%
Saturated Fat 0 g   Vitamin C 200 mg 250%
Cholesterol 0 mg   Vitamin E 15 mg 125%
Total Carbohydrate 30 g   Magnesium 90 mg 24%
Sugars 15 g   Phosphorus 445 mg 64%
Dietary Fiber 0 g        
 
*RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.
† RDA not established in the EU.
 

INGREDIENTS

Lemon ice tea: Maltodextrin, Dextrose, Fructose, Acidifier (Citric Acid Anhydrous), Disodium Hydrogen Phosphate, Potassium Dihydrogen Phosphate, Magnesium Hydrogen Phosphate, Flavorings (Black Tea, Lemon), Ascorbic Acid, Coloring (Caramel), Artificial Sweeteners (Sucralose, Acesulfame K), DL-Alpha Tocopheryl Acetate.

Orange: Maltodextrin, Dextrose, Fructose, Flavoring (Orange), Disodium Hydrogen Phosphate, Potassium Dihydrogen Phosphate, Acidifier (Citric Acid Anhydrous), Magnesium Hydrogen Phosphate, Ascorbic Acid, Artificial Sweeteners (Sucralose, Acesulfame K), DL-Alpha Tocopheryl Acetate, Coloring (Sunset Yellow**).

Rapsberry Ice Tea: Maltodextrin, Dextrose, Fructose, Acidifier (Citric Acid Anhydrous), Disodium Hydrogen Phosphate, Potassium Dihydrogen Phosphate, Flavorings (Raspberry, Black Tea), Magnesium Hydrogen Phosphate, Ascorbic Acid, Artificial Sweeteners (Sucralose, Acesulfame K), DL-Alpha Tocopheryl Acetate, Coloring (Ponceau 4R**).

**May have an adverse effect on activity and attention in children!
Comentarii
Comentarii
Scrie-ti parerea sau pune o intrebare:
 
(evaluarea ta)
Comentariul dvs. a fost adăugat și va fi publicat după aprobarea de către administratorul site-ului.
Comentariul nu poate fi adăugat!

Purest Supply.ro este un magazin de prezentare de suplimente nutritive in Miercurea Ciuc.
Dorim să oferim în permanență cele mai bune și eficiente produse, îndrumări și rezultate pentru toți clienții și pasionații de sport.