ROM
Produsul a fost adaugat in cos
Arata cos
Pentru intrebari poti suna la 0743 - 330 - 460
HOT BLOOD Hardcore 375 g Red Fruits Scitec Nutrition
HOT BLOOD Hardcore
NEW
120,00 Lei 
stoc limitat
Aroma: Red Fruits
Brand: Scitec Nutrition
Greutate: 375 g

Pentru comenzi:
info@purestsupply.ro
0743-330-460, 0749-428-375
Livrare gratuita peste 400 lei.
 
Descriere

HOT HOOD HARDCORE

Noua generație Hot Blood!

  • CU CREATINA MONOHIDRAT
  • MATRICE DE AMINOACIZI REÎNNOIT
  • INGREDIENTE ACTIVE NOOTROPICE (1)
  • 300 MG COFEINĂ DIN MULTIPLE SURSE
  • CU ELECTROLIȚI
  • CU EXTRACT DE PIPER NEGRU (BIOPERINE®)
  • COMPLEX ANTIOXIDANT (2)
  • COMPLEX IMUNITATE (3)

Antrenamentul nu înseamnă doar muncă intensă. Antrenamentul înseamnă și plăcere. Adorăm cum ne bubuie sângele prin vene, felul în care lumea fiarelor, care nu poate fi comparată cu nimic altceva, ne absoarbe și continuăm să împingem și să tragem de ele până la epuizare. Acesta este sentimentul care ne mână, ne împinge înainte! Angajamentul, determinarea sunt aduse de tine. Noi aducem Hot Blood Hardcore!

Creatina din HOT BLOOD HARDCORE îmbunătățește performanța fizică în timpul perioadelor scurte de exerciții de mare intensitate. Efectul benefic se realizează cu un aport zilnic de 3 g de creatină.

(1) Vitamina B6 și niacina contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos. Zincul contribuie la menținerea funcției mentale normale.

(2) Vitamina C și vitamina E contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ.

(3) Folații, vitamina B12 și vitamina A contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar. Cromul este implicat în metabolismul normal al macronutrienților. Biotina este implicată în procesele metabolice normale producătoare de energie.

Dozare recomandată

Amestecăm zilnic 2x1 porții (2x12,5 g, 2x1 linguri de dozare) de praf Hot Blood Hardcore cu 2x200 ml de apă rece. Băutura este ușor carbogazoasă, de aceea când o agiți trebuie să deschizi capacul la fiecare 5 secunde, pentru a evita accidentele. Consumăm o porție cu 30 de minute înaintea începerii antrenamentului, și una în timpul antrenamentului.

Atenționare

Conținut ridicat de cofeină [150 mg de cofeină / porție (150 mg de cofeină/200 ml de băutură gata de consumat). Consumul său nu este recomandat copiilor și femeilor însărcinate sau care alăptează, respectiv persoanelor care suferă de boli de inimă, au hipertensiune arterială sau intoleranță la cofeină! Consumul produsului nu înlocuiește un meniu alimentar diversificat și echilibrat și un mod de viață sănătos.and sulphur dioxide. Store tightly closed in a cool, dry place. Do not remove the silicate bag after opening.

Comentarii
Comentarii
Scrie-ti parerea sau pune o intrebare:
 
(evaluarea ta)
Comentariul dvs. a fost adăugat și va fi publicat după aprobarea de către administratorul site-ului.
Comentariul nu poate fi adăugat!

Purest Supply.ro este un magazin de prezentare de suplimente nutritive in Miercurea Ciuc.
Dorim să oferim în permanență cele mai bune și eficiente produse, îndrumări și rezultate pentru toți clienții și pasionații de sport.