ROM
Produsul a fost adaugat in cos
Arata cos
Pentru intrebari poti suna la 0743 - 330 - 460
Collagen Caps
Collagen Caps
55,00 Lei 
la comanda
Aroma: No flavor
Brand: Nutriversum
Greutate: 100 caps

Capsule Collagen bovin 1000mg pe porție!
Pentru comenzi:
info@purestsupply.ro
0743-330-460, 0749-428-375
Livrare gratuita peste 400 lei.
 
Descriere

Capsula de colagen Wshape conține 1000 mg de colagen bovin hidrolizat pentru fiecare porție (2 capsule).
Colagenul este un ingredient popular în produsele de înfrumusețare de zeci de ani și nu întâmplător, deoarece multe dintre proprietățile sale pozitive sunt cunoscute pentru a-l face popular.Colagenul este o proteină care se găsește în corpul uman, dar cantitatea sa scade odată cu vârsta, de aceea se recomandă reaprovizionarea acesteia din surse externe pentru a menține elasticitatea pielii și a țesuturilor conjunctive. Aproximativ 75% din pielea noastră este formată din colagen, iar aproximativ 30% din conținutul de proteine ​​din întregul nostru corp este format din colagen, ceea ce înseamnă că nu are un rol neglijabil.

Conținut de colagen de 1000 mg pe porție 100% colagen bovin,ușor de înghițit, formulă de capsulă.
Cui îi recomandăm?
Pentru tine dacă: vrei să recâștigi elasticitatea și fermitatea pielii tale,vrei să-ți îndepărtezi ridurile minuscule,vrei să recâștigi și să menții strălucirea părului și a unghiilor,ai 25 de ani și vrei să-ți menții pielea tinerească mult timp,doriți să vă recâștigați și să vă mențineți flexibilitatea,ai dureri articulare îți vei grăbi recuperarea după rănire sau aveti un nivel scazut de colagen ori pur și simplu doriți să încercați beneficiile pentru întregul corp al unuia dintre cele mai populare suplimente din industria cosmetică de zeci de ani.

Încercați și voi!Cum se consumă?

Luați 2x2 capsule zilnic între mese cu multe lichide.În zilele de antrenament, luați o doză (2 capsule) imediat după antrenament. 2 capsule între mese.Pentru a maximiza efectul, acordați atenție și consumării cantității potrivite de vitamina C.

Ambalare: 100 capsule

 

Comentarii
Comentarii
Scrie-ti parerea sau pune o intrebare:
 
(evaluarea ta)
Comentariul dvs. a fost adăugat și va fi publicat după aprobarea de către administratorul site-ului.
Comentariul nu poate fi adăugat!

Purest Supply.ro este un magazin de prezentare de suplimente nutritive in Miercurea Ciuc.
Dorim să oferim în permanență cele mai bune și eficiente produse, îndrumări și rezultate pentru toți clienții și pasionații de sport.