ROM
Produsul a fost adaugat in cos
Arata cos
Pentru intrebari poti suna la 0743 - 330 - 460
VIT/AMINO 300 GR Orange Lazar Angelov
VIT/AMINO
NEW
90,00 Lei 
stoc limitat
Aroma: Orange
Brand: Lazar Angelov
Greutate: 300 GR

Lazar Angelov - Vit/Amino - Revitalizare completă Aminoacizi de calitate superioară cu minerale și vitamine pentru recuperare completă și creștere musculară. Susține rezistența și refacerea musculară, ajutându-te să atingi performanțe ridicate în antrenamente. Formula unică cu BCAA-uri și aminoacizi esențiali pentru recuperare eficientă și susținere nutrițională în orice tip de antrenament.
Pentru comenzi:
info@purestsupply.ro
0743-330-460, 0749-428-375
Livrare gratuita peste 400 lei.
 
Descriere

SUPER Aminoacizi cu minerale și vitamine pentru recuperare completă, creștere musculară și reducerea durerii musculare / 20 porții.

 

După antrenament, iau întotdeauna VIT/AMINO pentru a oferi muschilor mei îngrijire maximă. Această formulă de aminoacizi a fost creată pentru perseverență, refacere și performanță ridicată. Îmbogățită cu vitamine și minerale suplimentare pentru a-ți reîncărca corpul în mod perfect. Alege-ți aroma preferată și umple-ți rezervoarele de minerale în mod profesional.

RECUPERARE PROFESIONALĂ PRIN PUTEREA AMINOACIZILOR!

Această formulă unică este perfectă pentru orice moment al zilei, de la energizare și concentrare dimineața, menținerea concentrării și productivității în timpul după-amiezii, până la susținerea nivelurilor de energie și concentrare în sala de sport.

Susține rezistența și refacerea musculară. Depășește-ți limitele în timpul antrenamentului cu adăugarea de BCAA-uri în formulă, care pot ajuta la creșterea performanței tale.

Cu o combinație de 909 mg de BCAA-uri și alte aminoacizi esențiali și neesențiali precum L-Glutamină, L-Tirozină și L-Lizină. Pulberea de aminoacizi te va ajuta să te recuperezi după antrenamentul de azi și să te pregătești pentru cel de mâine. Îți oferă suport nutritiv versatil pentru orice tip de antrenament.

Comentarii
Comentarii
Scrie-ti parerea sau pune o intrebare:
 
(evaluarea ta)
Comentariul dvs. a fost adăugat și va fi publicat după aprobarea de către administratorul site-ului.
Comentariul nu poate fi adăugat!

Purest Supply.ro este un magazin de prezentare de suplimente nutritive in Miercurea Ciuc.
Dorim să oferim în permanență cele mai bune și eficiente produse, îndrumări și rezultate pentru toți clienții și pasionații de sport.