HUN
Információkért hívja a 0743 - 330 - 460 számot
VIT/AMINO 300 GR Orange Lazar Angelov
VIT/AMINO
NEW
90,00 Lej 
véges készlet
Íz: Orange
Gyártó: Lazar Angelov
Súly: 300 GR

Lazar Angelov - Vit/Amino - Teljes revitalizáció Kiváló minőségű aminosavak ásványi anyagokkal és vitaminokkal a teljes gyógyulásért és az izomzat helyreállításáért Támogatja az állóképességet és az izmok regenerálódását, segíti az edzés tökéletességét. Egyedülálló formula BCAA-kkal és esszenciális aminosavakkal a hatékonyság helyreállításához és a táplálkozási támogatáshoz bármilyen edzéstípusban.
Rendelés:
info@purestsupply.ro
0743-330-460, 0749-428-375
Ingyenes házhozszállítás 400 lej fölött.
 
Leírás
SZUPER aminosavak ásványi anyagokkal és vitaminokkal a teljes gyógyulásért, izomnövekedésért és az izomfájdalmak csökkentéséért / 20 adag.

Edzés után mindig VIT/AMINO-t szedek, hogy maximálisan gondoskodhassak az izmaimról. Ezt az aminosav formulát az állóképesség, a regenerálódás és a magas teljesítmény érdekében hozták létre.
vitaminokkal és ásványi anyagokkal gazdagítva,
hogy tökéletesen feltöltődjön szervezete. Válassza ki kedvenc ízét, és professzionálisan töltse fel ásványianyag-tartályait. PROFESSZIONÁLIS VISSZAÁLLÍTÁS AZ AMINOSAVAK ERŐJÉVEL! Ez az egyedülálló formula a nap bármely szakában tökéletes, a reggeli energetizálástól és összpontosítástól, a délutáni összpontosítás és termelékenység megőrzésén át az energiaszint
és a fókusz támogatásáig
az edzőteremben. Támogatja az állóképességet és az izmok regenerálódását. Feszegesse határait edzés közben, ha BCAA-kat ad hozzá a formulához, ami segíthet a teljesítmény növelésében. 909 mg BCAA és más esszenciális és nem esszenciális aminosavak, például L-glutamin, L-tirozin és L-lizin kombinációjával. Az aminosavpor segít felépülni a mai edzés után, és felkészülni a holnapra.
Sokoldalú táplálkozási támogatást kínál bármilyen edzéstípushoz.
Román
Hozzászólások
Hozzászólások
 
Köszönjük! A hozzászólást lementettük és moderálás után megjelenik a weboldalon.
A hozzászólás nem adható hozzá!
Ajánlott termékek